Екип

Случвало ли ви се е в края на деня,  да осъзнаете каква приятна атмосфера имате в офиса, да чувствате удовлетвореност от работата и да сте така запленен от това, което вършите, че да не ви се тръгва?

Преживели ли сте поне веднъж усещането, че сте с правилните хора, в правилната фирма и работите това, което допринася за вътрешния ви мир и хармония? 

С екипа на "Дейзи" ЕООД тази атмосфера е реалност.

Сред нас работят колеги, които в "Дейзи" ЕООД са намерили първото си работно място и днес, 10 - 20 години по-късно, то все още им е единственото.
 
Разбира се, има и нови попълнения на екипа, които бързо се адаптират.    

Kариери
Възможности за развитие

Служебното развитие е обективна потребност и градивен процес за професионалното утвърждаване и израстване на личността.

Мениджърският екип на "Дейзи" ЕООД мотивира и насърчава персонала на фирмата, като му осигурява реални условия за проява в максимална степен на професионалния му потенциал, инициативност и възможност за развитие и утвърждаване в професията, така че да е от полза за фирмата и персонала.

За желаещите да се присъединят към нас

Желаещите да обвържат професионалната си реализация с нашата фирма, бихме приветствали искрено и вярваме, че работата при нас ще им даде възможност за професионално израстване и кариера.

Ако желаете да се свържете с нас, пишете ни!

Можете да ни изпратите Вашето CV и мотивационно писмо и ние ще Ви потърсим при първа възможност.

 

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ

Търговският представител работи в сферата на търговията, като в конкретния случай ще продава фискални устройства - касови апарати и фискални принтери, като крайна фаза на извършеното от него проучване на пазара, потребителите и социално-икономическите характеристики на региона, в който ще работи.


Осъществява контакт с потенциалните клиенти и обсъжда с тях възможностите за покупко-прадажба на касов апарат и уговаря условията: марка и модел, цена, възможност за разсрочено плащане, начин и условия на доставка и т.н.

Потенциални клиенти: всички търговци, които извършват продажби, в брой.

Търговският представител осъществява своята дейност в офиса на клиента, в магазини, кафенета, ресторанти, складове, лекарски кабинети и т.н. 

Няма териториално ограничение за извършване на дейността. Може да я осъществява на територията на цялата страна или в избрано от него населено място.

Заплащането е изключително добро и е в % от продаваната стока.

Обучението и рекламните материали се получават от нас.